Over ons

Z. van der Lingen B.V. verkoopt en repareert al meer dan 48 jaar tractoren en landbouwmachines. De afgelopen 25 jaar zijn wij ook te vinden voor uw professionele tuin- en parkmachines. Wij verkopen en repareren tuin- en parkmachines in verschillende maten, van klein tot groot. Wij zijn dealer van een aantal toonaangevende merken binnen de grasmaaiersector.

Z. van der Lingen B.V. is gelegen op loopafstand van de jachthavens in Monnickendam. Voor de verkoop en reparatie van binnen- en buitenboordmotoren en andere watersport gerelateerde producten bent u bij Z. van der Lingen B.V. aan het goede adres.

Daarnaast maken wij gespecialiseerde metaalconstructies. Deze werkzaamheden variëren van kleine metaalconstructies binnen huis tot grote metaalconstructies op locatie. Ook zijn wij binnen Nederland toonaangevend in het maken van film rigging equipment. Dit bestaat uit verschillende metaalconstructies waaronder: springschansen, kraanbanen, rolkooien, gasdruk lanceerinstallaties, en het ombouwen van (speciale) voertuigen.

Het is niet mogelijk om een product rechtstreeks via onze website te bestellen, maar neem gerust, vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie over het bestelproces. Mocht u een product zoeken die niet op onze site te vinden is, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij deze voor u bestellen.

Z. van der Lingen B.V. is opgericht in 1967 door Zacharias van der Lingen in Monnickendam. De hoofdwerkzaamheden bestonden toen uit verkoop en reparatie van landbouwmachines. Tegenwoordig is ons bedrijf verdubbeld in oppervlakte en personeel. Ook zijn de werkzaamheden uitgebreid met tuin- en parkmachines, watersport (binnen- en buitenboordmotoren) en constructie werkzaamheden.